Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

luni, 8 iunie 2015

Viitorul tehnologiei este in prezent prin...GALAXY S6 EDGE!

Nu stiu ce ne-am face fara smartphones. Nu am reusit sa postam in timp util fiecare pas al programului nostru, evident pe retelele de socializare. Si nu, un smartphone nu e doar pentru acest lucru, un smartphone te ajuta sa castigi timp: iti poti plati facturile in timp ce astepti la semafor in masina, in timp ce circuli cu mijoacele de transport in comun. Exista pe piata atat de multe smartphone-uri incat nu e greu sa "faci" rost de unul. Nu e usor sa ai acces la unul premiu, care aduce calitate, experienta inedita si care a carei autonomie la baterie nu se termina in mijlocul unei conversatii sau inainte de a da "send" unui mail important.Pentru acest lucru exista: " SAMSUNG". Pentru acest lucru si pentru multe alte lucruri exista GALAXY S6 edge. Pe langa faptul ca-ti atrage privirea inca de la prima vizualizare, S6 EDGE e si foarte "inteligent".
  E extrem de usor sa realizezi poze in timp cat mai scurt: de doua ori butonul home si ai ajuns exact acolo unde trebuie pentru ca nici un moment sa nu fie pierdut. De foarte multe ori lipsa shortcuturilor ne determinat sa pierdem momente frumoase si sa ne spunem :" ce pacat ca nu am fost mai rapid". Mai simplu de atat nu se poate! 
 Pe langa faptul ca e mereu acolo ca sa suprinda momentele pe care tu le vrei "forever" imortalizare, Samsung Galaxy S6 Edge are un design unic: e usor sa tinut in mana, usor si dispune de forme rotunjite, de un ecran care te va determina sa te intrebi daca tu ai realiza o asemenea poza. :) Pana si fotografii amatori, pot face poze profesioniste cu Galaxy S6 Edge. 



Stiu, atunci cand vezi un ecran mare,te gandesti si te intrebi cat de mult dureaza incarcarea completa a bateriei. Nu si cu Galaxy S6 Edge. Se va incarca de 1,5 ori mai repede decat modelele anterioare! 


Samsung tine la intimitatea ta, asa ca a adus o data cu Galaxy S6 edge KNOX cu amprenta. Despre KNOX sigur stii de la modelele trecute, insa acum securitatea e dusa la un alt nivel: fara "touch-ul" tau telefonul nu face absolut nimic. Pur si simplu, asteapta ca atingerea ta sa-i permita functionalitatea. Astfel ca toate datele personale raman securizate.


Stii ce-mi place extrem de mult la GALAXY S6 edge? Rapiditatea cu care "asculta" si indeplineste comenziile. Aproape ca ai zice ca-ti citeste gandurile, asa de repede pune in aplicare ceea ce-ti doresti. In plus, e minunat ca poti sa faci mai multe lucruri deodata. Adica nu e suficient sa scrii in mail, sa te tot gandesti, intre timp poti sa-ti alegi si o piesa cu inspiratie de pe youtube si tot asa. Chiar poti sa le raspunzi si prietenilor care asteapta ajutorul, parerea sau atentie ta. :)
In  plus, daca esti in drum spre mare cu prietenii iar toti cei din masina dorm la ora aceasta, tu poti sa-ti incerci abilitatea de a te duela la cele mai tare jocuri. Rezolutia, procesorul si grafica fac ca "jocul" sa fie la nivelul la care sa nu-ti dai seama daca e real sau virtual.
Pentru iubitorii de filme, seriale ( si cine nu are "de-a face"cu macar unul enumerat ) Galaxy S6 edge iti reda rapid pe televizorul tau smart pelicula pe care vrei sa o vezi si asta folosind energie extrem de putina, acum prin Bluetooth low energy.


Pe langa aceste multe atuuri, GALAXY S6 edge se bucura si e o noua aplicatii in care afli daca telefonul tau e protejat, daca bateria are temperatura corespunzatoare de rulare.
Sigur GALAXY S6 edge atrage toate privirile inca de la prima interactiune vizuala, dar si tactila! Viitorul tehnologiei este aici cu cel mai recent smartphone de la Samsung, pe care recunosc ca si eu mi-l doresc. :)
Toate detaliile le gasesti pe http://www.samsung.com/ro/consumer/mobile-devices/smartphones/galaxy-s/SM-G920FZKAROM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu