Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

vineri, 14 noiembrie 2014

Lista mea de Black Friday!

Black Friday a devenit ziua preferata a noastra, a tututor pentru a face o multime de cumparaturi. Pana pe 21 noiembrie tot adaugam bani la pusculita, ne facem lista cu lucrurile pe care ni le dorim, iar cand vine "vinerea neagra" pornim la atac. Atunci incepem marea "click-uiala". Evident ca e pe principiul " primul venit, primul servit", nu de alta, dar stocul este limitat. Asa ca, daca stai bine cu viteza  de a da click-uri, ai viteza buna la internet, te ajuta si laptopul, vei avea ocazia sa-ti achizitionezi televizorul, smartphone-ul sau gagdetul mult visat.
Si eu mi-am facut o lista destul de lunga de dorinte. Nu i le-am trecut mosului in scrisoare, pentru ca stiu ca e tare ocupat si in plus ar zice ca e criza, asa ca mi-am pus eu banutii deoparte, am renuntat la tot felul de cumparaturi pentru ca sa pot achizitiona televizorul mult visat. Da, vreau unul si nu ori de care, ci unul SMART, care sa ma ajute sa-i diversific playlistul muzical al fiicei mele, nu de alta dar e o mare "devoratoare" de muzica buna si are chiar preferintele ei. Daca iti mai zic ca fetita mea are doar 1 an si 3 luni cu siguranta ca nu ma vei crede. Ei bine, ea e obisnuita cu muzica inca de cand era la mine in burtica. :)
Acesta este televizorul "inteligent"!



Pe http://www.elefant.ro/oferte-speciale/tv-telefoane au o multime de oferte la televizoare. Sunt convinsa ca il vei identifica si tu pe cel care va face ca serile sa fie mai colorate si mai inteligente. Il alegi de acum si il "vanezi" pe 21 noiembrie. Nu de alta, dar chiar merita sa astepti "vinerea neagra". 
Chiar daca pana la Craciun mai este ceva timp, eu ma gandesc din timp la cadouri, si am gasit unul pentru sotul meu. El e pasionat de gastronomie si sunt convinsa ca va fi incanta sa-si incerce "dishurile" in tigarile care vor face ca fiecare gust sa fie unic.
Pe http://www.elefant.ro/oferte-speciale/home-deco am gasit exact ceea ce ar satisface placerea gastronomica a sotului meu. In plus, eu si fiica mea vom fi cele care vor avea de castigat: cele mai placute mancaruri.




Acestea sunt tigaile pe care i le voi cumpara sotului meu pe 21 noiembrie, insa i le voi face cadou doar de Craciun.
Evident, cea mai rasfata va fi fiica mea, pentru care am gasit o multime de jucarii pe http://www.elefant.ro/jucarii. Sunt atat de frumoase, incat mi-e greu sa aleg...putine. :) O voi rasfata cu o multime de cuburi Lego, concepute pentru varsta ei.  Fiindca adora cainii, am gasit unul pe care il va iubi extrem de mult. Si eu l-am adorat de la prima privire. :) Acesta este!


Pe 21 noiembrie, asadar voi avea o multime de cumparaturi de facut de pe www.elefant.ro! Nu as vrea sa pierd cele mai tentante oferte. Tu ti-ai facut lista de cumparaturi pentru Black Friday? Nu inca? Grabeste-te, ziua de 21 noiembrie "bate" imediat la usa!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu