Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

miercuri, 22 octombrie 2014

Fii Activ cu Doppelherz!

Sunt o multime de moduri de a ne energiza. De foarte multe ori avem impresia ca doar o bucatica de carne ne scoate din impas. Dupa o portine de proteine ne trezim ca ne loveste un somn de ne vine sa punem capul oriunde ne-am aflat si sa inchidem ochii.
De fapt, legumele si fructele sunt cele care mereu aduc aportul potrivit pentru doza de vitamine si energie. Eu iubesc legumele si iubesc sa le gatesc. Iubesc dovlecelul si spanacul. De fiecare data cand am posibilitatea gatesc dovlecel scazut. Cum se prepara? E simplu. Ai nevoie de cateva bucati de dovlecel cat mai crud. Se spala dovlecelul, apoi se curata de coaja, se taie in doua, se scot eventualii samburi si apoi se da prin razatoare. Ce dimensiune sa aiba gaurile razatoarei? Cea de-a doua marime, cea prin care razalesti si merele atunci cand le calesti. Dupa ce ai razalit dovlecelul, il lasi deoparte. Iei 2 cepe albe, un ardei, 2 morcovi si o legatura de marar.
Taie ceapa pestisori, razalesti morcovul prin razatoare, folosind o marime mai mica decat cea utilizata pentru dovlecel, apoi ardeiul il tai fidelute subtiri. Intr-o oala sau tigaie pui putin unt la incins. Cand acesta s-a topit adaugi ceapa, ardeiul si morcovul. Lasi la foc mediu sa se caleasca putin. Adaugi putina sare si pui rand pe rand dovleceul razalit si lasi totul la foc mic. Dupa ce a scazut de tot apa lasata de legume, stii sigur ca e momentul sa adaugi mararul taiat marunt, apoi poti stinge focul. Se poate manca cu ochiuri. Este un deliciu! Te asigur ca vei gati dovlecelul ori de cate ori vei gasi toate legumele in supermarket!
Cu acest articol m-am alaturat campaniei Fii Activ cu Doppelherz® aktiv Pentru Vegetarieni.
Toate mineralele si vitaminele de care ai nevoie le gasesti in Doppelherz® aktiv Pentru Vegetarieni, un supliment alimentar pe care si eu il folosesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu