Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

joi, 31 iulie 2014

Usa catre liniste, intimitate, siguranta!

Cu siguranta ca ai auzit de foarte multe ori expresia: " cine nu are batrani sa-si cumpere". Ei bine, expresia aceasta este cu siguranta usor de adaptat si cand vine vorba de locuinta ta: " cine nu are usi, sa-si cumpere". Cum de ce? Cum ar fi o casa fara usi? Ar fi exact ca o masina fara portiere. Nu-i asa ca nu te-ai simti in siguranta? In plus, decibelii de afara ti-ar pune la incercare rabdarea. Ba mai mult de atat, praful s-ar cuibari prin fiecare locusor, iar tu ai fi chiar toata ziua cu laveta in mana.
Sa facem un exercitiu de imaginatie acum! Gandeste-te si vizualizeaza cu ochii deschisi, cum ar arata un apartament fara usi? Cum ar arata un bloc intreg fara usi? Ca si cum ar fi in constructie. Poate ca un om imbracat intr-o camasa la care manecile ar fi rupte, ca o pereche de pantofi fara pielea ce acopera piciorul si care ofera in acelasi timp si  protectie.
Locul in care traim trebuie sa aiba intimitatea sa. Cum putem crea acest lucru? Punand o simpla usa. Suna ciudat? Pai hai sa ne gandim! Atunci cand mergi la baie, vrei sa te relaxezi, sa fii doar tu cu gandurile tale, nu-i asa? Incearca acelasi exercitiu insa cu usa deschisa! Ai mai avea intimitate, ai mai fi atat de relaxat stand in cada, ascultand muzica preferata si visam la concediul de vara? Categoric nu. Ba mai mult decat atat, atunci cand ai musafiri, atunci cand vrei sa delimitezi spatiul tau, cum reusesti sa faci acest lucru? Simplu! Inchizand usa. Care usa? Poate aceasta.

http://www.exclusivedoors.ro/usi-de-interior/hgm-steel-art/127-steja-amar



Usa este cu siguranta exact elementul care defineste intimitatea spatiului in care dormim, traim, ne relaxam. Eu am ales-o pe cea de sus de pe http://www.exclusivedoors.ro/usi-de-interior/hgm-steel-art/127-steja-amar.
Chiar si atunci cand esti la tine in casa, insa poate ai musafiri pentru cateva zile si vrei sa te asiguri ca nu te va vedea dormind in cele mai ciudate pozitii, poate chiar luand in brate ursuletul de plus din copilarie, vei inchide usa camerei. In asa fel, secretele tale vor ramane in continuare doar ale tale, iar somnul iti va fi protejat.
Atunci cand vrei sa dormi, insa vecinii tai de pe etaj au chef de distractie la ore nepotrivite, ce faci? Stiu, in prima instanta te gandesti sa chemi organele abilitate sa rezolve problema ordinii si a zgomotului, apoi iti aduci aminte ca si tu ai fost tanar si renunti. Iti doresti sa te odihnesti, stiind ca  a doua zi te asteapta multa treaba la job, asa ca te apuci sa inchizi usa dupa usa. Dintr-odata distractia vecinilor nu te mai deranjeaza, pentru ca decibelii nu au trecut de usile de la camere si de cea de la holuri, asa ca somnul tau este in siguranta, iar visele sunt doar ale tale!
O usa inseamna mai mult decat un obiect de interior, inseamna confort, siguranta, intimitate, liniste!

De pe http://www.exclusivedoors.ro/usi-interior poti alege usa care sa se potriveasca exact cerintelor tale: material, culoare, design. Fiecare usa deschide sau inchide drumul catre locul nostru intim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu