Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

joi, 3 iulie 2014

Parerea ta chiar conteaza!

Atunci cand vine vorba de copii, totul trebuie pus la punct exact ca manosele ceasului elvetian. Protectia pe care i-o oferi piciului tau atunci cand esti parinte este maxima. Prioritatea ta se schimba. De exemplu, atunci cand alegi destinatia pentru concediul de vara vei tine cont de ma multe criterii:  clima acelei tari, serviciile oferite de hotel/pensiune,  review-urile pe care le citesti pe internet. Trebuie sa te documentezi bine inainte sa ajungi la aeroport sau inainte de a te urca in masina si a pleca la drum. 
Copilul tau creste, iar tu fara sa vrei tu trebuie sa renunti la el pentru cateva ore, doar cat esti la job. Asa ca trebuie sa alegi cresa sau gradinita potrivita. Sunt atat de multe criterii pe care trebuie sa iei in considerare: numarul de educatoare, pretul, meniul pe care-l primesc copiii, programul ( in asa fel incat sa te poti sincroniza si tu cu plecarea la job ) , numarul de copii, conditiile de igiena. Si probabil ca nu am cuprins chiar toate criteriile. Cum ar fi insa sa gasesti review-uri legate de crese, gradinte, pentru ca tu sa ai raspunsurile la toate intrebarile tale si sa iei cea mai buna decizie? Pai cineva s-a gandit la acest lucru si a conceput pentru tine site-ul recomandati.ro. Pe http://www.recomandati.ro/copii/ gasesti informatii despre crese, gradinite particulare, cursuri pentru copii, inclusiv frizerii. Pentru ca si piticul sau pitica ta are nevoie de tunsori, de momente in care sa-si schimbe look-ul. :)
Tot pe http://www.recomandati.ro/copii/ gasesti variante de magazine de unde poti sa-i achizitionezi copilului tau haine de calitate in raport cu pretul. Stim cat de repede cresc copiii, asa ca e bine sa facem investii inteligente pentru ca sa putem pe viitor sa ii trimitem la tot felul de activitati care sa le dezvolte intelectul si care sa-i distreze. 
Si tu, ca mama, ai nevoie de relaxare, chiar daca asta inseamna sa-ti petreci cateva ore la cosmetica, la spa, la masaj. Pana la urma esti femeie si trebuie sa te respecti. Daca nu o faci, cum vrei ca cei din jur sa-ti arate respect? Ei bine, cele mai bune oferte le gasesti pe http://www.recomandati.ro/frumusete-si-cosmetica. Acolo poti citi si parerile altor femei care au frecventat locurile in care tu vrei sa te rasfeti. Recomandarile sunt intotdeauna binevenite, ca sa stim in ce merita sa investim banii, chiar si atunci cand e vorba de relaxarea noastra.
Pe http://www.recomandati.ro/ gasesti frumusete-si-cosmetica, centre de infrumusetare, saloane Spa, de coafura si chiar de piercing, daca te gandesti sa-ti faci tatuezi ceva simbolic, poate chiar initialele copilului tau.
Daca tu ai incercat un salon de coafura nou si il regasesti in lista de pe recomandati.ro, poti sa povestesti si tu experienta ta, pentru ca alte femei sa stie daca merita sau nu sa plateasca pentru acele servicii.
Nu uita, parerea ta chiar conteaza!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu