Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

vineri, 4 iulie 2014

Interior de vis cu usi de calitate!

Cu totii ne dorim case si apartamente moderne, un spatiu in care sa ne simtim confortabil. Acasa e locul unde ne relaxam, unde alungam orice apasare, unde ne simtim in siguranta. Cei mai multi dintre noi eliminam usile de interior, insa poate pentru ca putini mai gatim. Probabil ca sunt multi care s-au obisnuit sa manance in oras, sa-si comande mancare sau sa-si cumpere semipreparate. Noi ceilalti care adoram sa petrecm timp in bucatarie experimentand tot felul de retete culinare, incercand tot felul de gusturi, antrenandu-ne papilele gustative pentru experiente culinare inedit,e stim cat de importante sunt usile de interior. De exemplu, usa de la bucatarie este ideala, mai ales atunci cand te apuci sa prajesti tot felul de delicatese si te trezesti ca e ditamai fumul in bucatarie. Te ajuta hota si geamul, insa fumul si mirosul zboara in camere rapid, in lipsa unei usi si uite asa te trezesti ca totul in casa miroase a carne prajita. E drept ca  miroase incredibil de bine, insa o data cu fumul din casa se deplaseaza si aburii cu grasime spre hainele si obiectele din mobilier. Nu e tocmai placut. Grasimea se depune si in timp te trezesti ca ai de "raschetat" mobila.
Cel mai bine e sa-ti protejezi casa montandu-ti usi de interior. Din categoria http://www.exclusivedoors.ro/usi-interior/furnir-natural ador fiecare model, indiferent de culoare. 
Usile nu protejeaza casa doar de mirosurile de mancare, ci si de zgomote. Atunci cand doarme piticul tau, iar tu ai musafiri inchizi usa, iar minunea ta nu va resimti galagia din casa. Ar fi pacat ca minunea ta sa nu se simta confortabil la el/ea acasa. Daca el sau ea nu este relaxat/relaxata atunci nici tu nu vei fi cu adevarat linistit si nu e de mirare, daca toata ziua vei fi indispus.
Cautand un tip de usa care sa potriveasca culorilor  mobilei mele, am gasit-o pe aceasta pe http://www.exclusivedoors.ro/usi-de-interior/hgm-steel-art/127-steja-amar.



E perfecta! Pe http://www.exclusivedoors.ro/ gasesti usa sau usile de interior care sa se potriveasca cerintelor tale: fie ca e vorba de inchidere, nuanta sau material. Si toate la un pret bun. In plus, daca nu te descurci, un consilier un design de interior iti sta oricand la dispozitie, tu nu trebuie decat sa ai la indemana intrebarile.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu