Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

miercuri, 23 iulie 2014

E timpul sa fii unic!

Nu am sa inteleg niciodata de ce se branduiesc pungile oferite cadou la nunti. Ce faci cu ele dupa ce le primesti? Exact. Le arunci. Daca insa nu si-ar scrie toti numele pe ele ( ca magarii pe garduri ) ai putea sa le tot folosesti si chiar ti-ai aduce aminte ce bine ti-a prins punga oferita cadou. Pana la urma un cadou nu trebuie sa fie folositor? Nu acesta e scopul sau?
Un obiect promotional, extrem de folositor pe care il folosesc ori de cat ori vremea se supara si "plange", e umbrela. Nu are ditamai semnul brandului pe ea, asa ca o pot lua cu mine, fara sa fac reclama gratuita chiar oricui. 
In aceste timpuri in care vremea este extrem de capricioasa si a dat-o pe furtuni si ploi, o pelerina de ploaie este extrem de utila. Stiu ca vei zice: " pai bine, si unde sa o mai pun si pe acesta?" Cum unde? La chei. Te-am facut curios? Uite!




Acesta este un breloc care in interiorul acelei sfere ascunde o...pelerina de ploaie. Ingenios, nu? 















Ei bine, acesta chiar este un articol promotional care merita fiecare client de-al tau sau de ce nu, fiecare nuntas de-al tau, daca te gandeai sa-l oferi cadou. Unde il gasesti? Pe http://www.promotion.eu/ro/pelerine-ploaie/1200-pelerina-ploaie-cu-breloc-personalizata.html.
Asa te vei asigura ca toata lumea va fi ferita de stropii de ploaie si iti va multumi ori de cate ori vremea isi face de cap pe neasteptate.
Uite o alta idee de cadou personalizat pentru clientul tau sau chiar pentru cei care-ti vor fi alaturi la marele eveniment din viata ta.



Cu aceste cleme fiecare hartie va fi prinsa la locul ei, iar munca la birou va fi una cu adevarat placuta. Te intereseaza si pe tine aceste cleme? Arunca o privire pe http://www.promotion.eu/ro/produse-premium/4997-cleme-sub-forma-de-inima-.html.
Atatea inimi adunate intr-o cutie vor face cu siguranta pe cineva multumit si chiar va aduce multe zambete. Pana la urma important e sa oferi ceva cu adevarat folositor, nu doar sa faci cadouri. 
Pentru noi toti, cei care am ajuns sa traim contra cronometru si sa ne pierdem uneori in detalii, un cadou extrem de util este acesta.


Ce este? Este exact ce au nevoie femeile atunci cand merg la cumparaturi. :) Glumesc, fiindca nu doar ele. Este o bratara, care o data ce-i arati un anumit simbol, iti va oferi toate detaliile. Este un gagdet care face parte din era noastra si care va fi cu siguranta util. Unde l-am gasit si pe acesta? Pe http://www.promotion.eu/ro/promotionale-evenimente/5622-infostrap.html.
De altfel, pe http://www.promotion.eu/ gasesti o multime de materiale promotionale, care de abia asteapta sa fie personalizate si sa fie oferite in dar. Ei bine, pe http://www.promotion.eu/ gasesti de asemenea si servicii in care poti sa personalizezi un cadou, pentru ca nu-i asa, orice dar oferit trebuie sa fie insotit de un mesaj, fie el si sub forma de poza. E timpul sa fii unic!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu