Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 15 iulie 2014

Bijuteriile electrice ale piticilor nostri!

Atunci cand devii parinte orice dorinta a copilului tau este prioritara si vei face orice sa i-o indeplinesti. Veri face chiar imposibilul sa-ti vezi puiul de om fericit. Sunt absolut convinsa ca orice copil isi doreste o masinuta! Nu e de mirare, inca de la primele zile de nastere micutul sau micuta ta va avea locul de pe bancheta din spate. :) Asa incepe prima calatorie cu masina. E drept ca e masina lui tati, insa o data pe micutul/micuta ta creste isi doreste un "vum vum", cum spun copiii, in miniatura. Tu, ca parinte vrei sa indeplinesti toate dorintele copilului tau. Cineva stie ca ai face orice pentru ca princhindelul tau sa fie fericit, asa ca te apuci si cauti aceeasi masina ca a ta, insa in miniatura. :)
Pe http://www.magazinuldemasinute.ro/masinute,electrice gasesti masinuta mult visata de piticul tau. Sunt atat de reusite si de frumoase, incat si tu ca adult ti-ai dori una, chiar si in miniatura. :)
Nu e de mirare, daca iti vei suprinde sotul proband prin casa masina piticului/piticei tale. :) E bine ca pe tine nu te-a prins nimeni incercand-o, pentru ca erai singura acasa.


Pentru ca trebuie sa ne gandim si la faptul ca sportul ajuta la dezvoltarea armonioasa a corpului si a creierului copiilor nostri, ar fi bine sa cumparam si o masinuta care sa ii "puna la treaba". Pe http://www.magazinuldemasinute.ro/index.php?route=product/category&path=69 gasesti masinutele cu pedale care vor pune la treaba energia piticului tau. :)
Ei bine, daca te gandesti ca masinutele electrice pot fi controlate doar de copiii, te inseli. Acestea pot fi manevrate de la distanta de parinti, pintr-o telecomanda pentru ca copilul tau sa fie in siguranta. 
Stim cat de curiosi sunt copiii si mai stim cat de multa imaginatie au, asa ca e mai bine sa-i tinem la distanta de pericole. Ca sa poate fi manevrata la adevarata sa capacitate de functionare, piticul sau pitica ta trebuie sa aiba 2 ani. Nu de alta, dar masina electrica are chiar schimbator de directie. :) Evident ca masinuta electrica are faruri luminoase, dar si o pedala de pe care piticul tau poate accelera sau frana. 
Cu asemenea bijuterii  nu e de mirare daca si pentru micutul/micuta ta masinuta electrica va deveni prima dragoste. :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu