Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 24 iunie 2014

Jucariile educative ale copilului tau!

Atunci cand te gandesti sa devii parinte, nu realizezi cat de multe responsabilitati vei avea o data cu noul statut. E ca orice meci de fotbal, de pe margine, jocul pare simplu. Si jocul "de-a mama si de-a tata" pare destul de simplu, de pe banca de rezerve. Atunci cand mingea a intrat in terenul tau, incepe aventura. E o adevarata provocare care pe zi ce trece devine tot mai acaparanta si extrem de minunata. Sa-ti vezi copilul zambind, razand, sa-i suprinzi bucuria sincera din ochi este ceva cu adevarat magic. E o magie de care nu ai mai avut parte si care este unica.
Jobul de mama sau de tata este cel mai solicitant si complet din lume! Si totusi, cu totii stim ce avem de facut atunci cand puiul nostru de om a parasit burtica mamei si a intrat in lumea noastra, cea palpabila si extrem de complicata. Dintr-odata instinctul isi spune cuvantul, asa ca schimbatul scutecelor, hranitul, trezitul noaptea vor fi precum spalatul vaselor. :) Toate aceste activitati vor deveni o rutina, una frumoasa atunci cand iti tii in brate comoara vietii tale.
Pe masura ce timpul trece, piticul sau pitica ta descopera lumea cu tot ce inseamna ea: noi gusturi, noi fete, noi sunete si bineinteles noi jucarii. Joaca este cea care defineste copilaria. E ciudat, dar un copil invata singur sa se joace. De foarte multe el copiaza gesturile adultilor. Sunt momente cand lasat sa exploateze lumea din jur, puiul  de om se va simti extrem de bine descoperind lumea magica a jucariilor. Dintr-odata vei constata ca piticul sau pitica ta stie sa se joace. Va descoperi ca zornaitorile pot fi pastrate pentru cei mai mici si ca joaca trebuie sa se desfasoara la un nivel superior, iar tu ca parinte nu poti decat sa-ti stimulezi micutul cu o multitudine de jucarii educative.
Doar stimuland inteligenta si imaginatia piticului tau, vei reusi sa descoperi care sunt sunetele ce-i plac cel mai mult, care sunt jucarile si culoriile sale preferate. Poate cine stie, in timp va deveni un mic Pharell Williams, asa ca trebuie sa-l inarmezi cu tot felul de instrumente muzicale educative, precum acestea!

Formaţie muzicală 6 în 1 - Kiddieland

Minge Magică - Vtech

Cu asemenea jucarii educative copilaria piciului tau va fi cu siguranta diversificata si magica. Nu va fi de mirare ca piticul tau va fi mereu vesel, plin de viata energie si mereu pregatit sa-ti inveseleasca si tie ziua. O minte sanatoasa inseamna o dezvoltare armonioasa, iar o minte sanatoasa inseamna jucarii educative. Babyplus.ro e locul unde magia culoriilor se intrepatrunde cu varietatea sunetelor. Pentru ca piticul tau merita o copilaria minunata!

Un comentariu: