Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

vineri, 2 mai 2014

Slabitul este o placere cu Nutrivita!

Iarna lasa uneori peste noi o haina de kilograme in plus. Nu prea e de mirare, pentru ca iarna ne tine departe de miscarea in aer liber si ne determina sa stam ghemuiti in pat, la caldura si sa savuram tot felul de bunatati cu multe calorii. De foarte multe ori e greu sa rezisti tentatiei de a gusta macar o bucatica de ciocolata sau de prajitura, mai ales cand in casa miroase a brad, a Craciun. Ce sa mai zic de mirosul cozonacilor abia scosi din cuptor! Iti imbata toate simturile si te ingana sa iei macar o feliuta din deliciosul preparat.
Cand suntem in prag de primavara incepem sa visam la vara si atunci dintr-odata aruncam o privire in dulapul cu haine si alegem doar tinutele de vara. Ne punem pe incercat si surpriza: hainele de vara trecuta nu ne mai vin sau ne sunt mult prea stramte. Ce sa mai vorbim de costumul de baie, care parca a intrat la apa. Abia atunci incepem sa ne dam seama ca trebuie sa ne limitam mancarea, ca trebuie sa eliminam produsele ce atrag dupa ele calorii in plus. 
E greu sa spui STOP! Nu si daca ai la indemana prieteni de nadejde. Cum care? Produsele dietetice si bio.
Stim ca zaharul o fi el dulce, dar e extrem  de dauntator sanatatii noastre. El este responsabil pentru o parte din kilogramele pe care le-am adunat rand pe rand in iarna friguroasa.
Te gandesti cu groaza ca va urma o perioada dificila, daca vrei sa renunti la kilogramele in plus. Nu trebuie sa-ti faci probleme, pentru ca prietena noastra comuna Gernilea are o multime de bunatati care sa ne suplineasca pofta de dulce si de mancare nesanatoasa. Iata niste bunatati de batoane pe care le poti manca cu placere, fara sa te gandesti ca vor atrage dupa sine si calorii in plus.
http://nutrivita.ro/substitute-de-masa/64-gerlinea-mini-pack-batcaramel.html
Aceste batoane de caramel sunt ideale sa le iei cu tine la job, la plimbare sau chiar la film. Isi gasesc usor loc in buzunarul tau si inlocuiesc o masa. Astfel ca popcornul sau shaormele nu-ti vor mai face cu ochiul, dupa ce vei savura deliciile de la Gernilea.
Orice cura de slabire poate sa dispara din gandurile tale. Gernilea este specialistul tau in slabire. Te ajuta sa treci cu bine peste pragul acela emotional, in care simti ca poti ceda oricand in fata unei prajituri apetisante.
Stiu ca oboseala acumulata la locul de munca te determina de foarte multe ori sa te arunci pe dulciuri. Organismul tau se simte obosit, insa asta nu inseamna ca trebuie sa-i administrezi zahar sub diferite forme, in cantitati nelimitate, pentru ca in cele din urma cantarul va incepe sa urce usor spre valori ridicate.
Cum ar fi insa sa mananci ceva dulce, insa ceva natural? Suna bine, nu-i asa? Pai alege atunci produse cu continut redus de zahar, sare si grasimi. Cum unde gasesti? Tot la Gernilea.
Poti alege, de exemplu, acesti biscuiti.

http://nutrivita.ro/regimuri-hipoglucidice/53-gerble-diet-biscuiti-cioco-light.html
Nu-i asa ca arata de-ti vine sa mananci ecranul de la laptop? Ei bine, nu doar arata bine, ci sunt si sanatosi. Au cu 95% MAI PUTIN ZAHAR fata de biscutii obisnuiti. Asa ca vei putea sa degusti acesti biscuiti fara sa te gandesti ca atrag dupa sine o multime de calorii si implicit kilograme in plus pentru tine.
Pentru cei care au alergie la gluten, Gernilea a pregatit un meniu minunat de produse fara gluten, Gerble No Gluten, Allergo, de la fursecuri, paine,paste, cereale pentru micul dejun, la tot felul de biscuiti apetisanti, ca si acestia.

http://nutrivita.ro/fara-gluten/51-gerble-no-gluten-biscuiti-lapte.html
Nutrivita chiar are grija de santatatea ta si mai mult decat atat, stie cat e de greu sa tii cure de slabire si sa renunti la dulciuri. Asa ca ti-a pus la dispozitie bunatati apetisante, care au continut redus de zahar.
Daca iti place sa iti savurezi cafeaua, insa dulce, poti spune adio zaharului in ceasca ta si bine ai venit unui aliat sanatos, cum este indulcitorul natural de Stevia. 

http://nutrivita.ro/regimuri-hipoglucidice/56-glucoregul-indulc-vegetal-stevia.html
Indulcitorul natural de Stevia este non-caloric, de 300 de ori mai dulce ca zaharul si il poti folosi chiar si la prepararea prajiturilor.
Nu-i asa ca nu ti se mai pare imposibil acum sa scapi de kilogramele in plus? Slabitul va deveni o placere alaturi de Nutrivita si Gerlinea!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu