Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

vineri, 2 mai 2014

Iubirea este ca o bijuterie!

Orice femeie este ca o bijuterie. De sufletul ei atarna o piatra uneori neslefuita, care asteapta persoana potrivita pentru ca sa straluceasca. In ochii fiecarei reprezentante a sexului frumos iubirea este vazuta ca un pandantif, ce straluceste atunci cand este admirata.
Inima fiecare femei poate fi cucerita printr-un gest unic, frumos, prin oferirea unei bijuterii de argint Kolok. Ce fel de bijuterie? Una care sa se potriveasca caracterului, gustului, personalitatii persoanei iubite.
Fiecare dintre noi avem gusturi diferite, pentru ca privim iubirea diferit, cu alti ochi. Eu as fi incantata sa fiu rasfatata cu o astfel de bijuterie.

http://kolok.ro/pandantiv-din-argint-in-forma-de-inima-cu-pietricele-granat.html

Este un pandantif de argint ce face parte din colectia de bijuterii de argint si pietre semipretioase. Sunt atat de multe bijuterii ce abia asteapta sa fie oferite cadou si sa fie purtate de fiecare doamna sau domnisoara!
Cu ce ocazie sa-i cumperi iubitei tale o bijuterie? Nu e nevoie de o data anume. Poti doar sa-i arati inca o data cat de mult o iubesti, o respecti si o apreciezi. Tocmai acesta este farmecul iubirii: sa daruiesti oricand, in orice zi din saptamana, fara sa fie o data insemnata pe calendar. Iubirea se simte in fiecare zi si merita sa fie celebrata azi, maine, in fiecare zi. Ce data e azi? Nu stiu si nu cred ca ar avea vreo importanta. Sa suprinzi face ca farmecul iubirii sa fie unul neasteptat de frumos.
Mie mi-ar placea sa primesc pandantiful din argint in forma de inima adus de un catel, de exemplu. Sa deschid usa, iar catelul sa aiba atarnat de gat un saculet de bijuterii in care sa gasesc acel pandantif. Imi place sa fiu surprinsa.
Suprinde-ti si tu iubita astazi, maine, in fiecare zi cu o bijuterie de la Kolok Design!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu