Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

miercuri, 7 mai 2014

DTS TRAVEL AGENCY, alegerea ideala pentru vacanta ta de vis!

Yupppiiiii! Vine vara. E drept ca e abia luna mai, insa peste putin timp putem sa ne dezbracam de inhibitii, de hainele groase, sa pune grijile-n valiza ( vorba lui CRBL) si sa plecam spre destinatia visurilor noastre.
Atunci cand spun vara, intotdeauna ma gandesc la vacanta in afara tarii. Unde? Acolo unde Soarele arde la orele amiezii, acolo unde serviciile all inclusive sunt fara repros. Stii cheia ghicitorii? Nu? Hai sa-ti arat!

http://dts.com.ro/agentie-turism/turism_extern/turcia/antalya+-+lara/1950/?vacante=1
Nu-i asa ca arata senzational? E un hotel de 5 stele din Turcia, unde te poti simti ca un rege sau ca o regina atunci cand pasesti pragul camerei de hotel. Arata minunat doar sa-l privesti, dar sa mai si locuiesti in el! 
Doar cand ma gandesc la Turcia deja ma visez pe plaja, spulberand cu picioarele nisipul fin auriu, in timp ce ochii incearca sa cuprinda imensul alastrui al marii. Se aud doar valurile ce se sparg de mal si din cand in cand cuburile de gheata ce ineaca sucul din pahar. Parca am ajuns in paradis. Si totusi, paradisul exista si se numeste: Turcia!
Fara nici o retinere, iti spun ca nu vei regreta daca vei alege sa fii pe parcusul a 7 zile, oaspetele Turciei. Indiferent ce oras alegi, Turcia nu te va dezamagi si nici agentia DTS TRAVEL AGENCY. Ei au pentru tine o multitudine de oferte turistice, inclusiv oferte in Turcia.
Evident ca atunci cand alegi sa calatoresti spre tara magnifica numita, Turcia trebuie sa alegi ca si mijloc de transport spre destinatie, avionul. Poti sa-ti rezervi biletele de avion inca de pe acum. Daca le vei cumpara din timp, iti vor ramane mai multi bani si astfel ca  vei putea sa vizitezi cat mai multe obiective turistice in Turcia.
Atunci cand alegi sa calatoresti in afara tarii, obligatoriu trebuie sa-ti faci si asigurari medicale. E bine sa fii precaut. Nu inseamna ca o sa si ai nevoie, insa e bine sa fii pregatit pentru orice.
Intotdeauna cand am ales ca si destinatie Turcia, nu am fost dezamagita. Am avut intotdeauna parte de vacante obsesiv de minunate! In fiecare an imi doresc sa calatoresc in Turcia, chiar daca deja am fost de 4 ori. Ma incanta atat de mult ideea de a sta pe sezlong, de a simti cum Soarele imi mangaie fata in timp ce vantul ma racoreste, de a savura linistea verii, incat daca as putea, m-as teleporta chiar acum. 
Serviciile de care ai parte in Turcia sunt fara concurenta. Oamenii sunt ospitalieri, in plus si turcii stiu cate ceva despre Romania. Daca te intreaba de unde esti si le spui Romania, atunci iti vor da replica: " Hagi". :)) Cam atat stiu ei despre Romania, dar e suficient, incat sa ramana cu o amintire placuta despre noi.
Si inca ceva, atunci cand alegi serviciile all inclusive in Turcia vei fi mereu multumit. Alege si tu, Turcia  si garantat nu vei fi dezamagit alaturi de...DTS TRAVEL AGENCY!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu