Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

miercuri, 23 aprilie 2014

“Reteta sigura pentru calatorii memorabile”

Concediul este o parte mult asteptata de noi toti. E perioada cand lasam grijile acasa si plecam cu fruntile descretite spre destinatia mult visata. Se intampla sa alegem agentii de turism mai putin cunoscute, iar atunci vacanta se poate transforma intr-un adevarat dezastru. De ce sa nu mizam pe cei mai buni? Asa incepe reteta sigura pentru calatorii remarcabile.
Care sunt cei mai buni? Fara doar si poate, Aerotravel. Agentia unde visul tau devine o realitate frumoasa. Cele mai deosebite destinatii si cele mai bune servicii fac echipa in concediul tau, o data ce te lasi pe mana celor de la Aerotravel.ro.
Care sa fie destinatia de concediu? Sa incepem cu Viena. Un oras plin de istorie, pe care poti sa-l strabati cu masina sau cu mijlocul de transport in comun si sa spui la fiecare semafor privind in stanga sau in dreapta ta: "wow".  E destinatia de vacanta potrivita pentru iubitorii de arta, istorie, dar si de animale. In Viena poti sa pierzi o zi intreaga la gradina zoologica. E atat de mare locul care adaposteste toate animalele Pamantului, incat nu-ti poti imagina. Te-am facut curios? 
Pai, atunci e timpul sa-ti faci si tu o rezervare si sa pleci la drum spre Viena alaturi de Aerotravel! Pe http://www.aerotravel.ro/cazare-viena/ poti sa gasesti cele mai ieftine oferta de cazare.
Poti alege de exemplu, un hotel de 4 stele, situat chiar in inima orasului Viena.

http://www.aerotravel.ro/hoteluri/roomz-hotel-1380/
Somnul unei nopti de vara va fi unul...austriat in patul acestui hotel.
Pentru saptamana de miere poti alege un tinut insorit si poti ateriza chiar in capitala Ciprului: Larnaca. O sa te simti minunat colindand plajele si strazile acestui minunat oras. Iti spun din proprie experienta. Chiar ca va fi saptamana de miere. :)
Pe http://www.aerotravel.ro/cazare-larnaca/ poti sa-ti rezervi biletele de avion, dar si intregul sejur de vacanta. Nu vei fi dezamagit! Te vei intoarce din concediu cu o multime de amintiri frumoase. Iti recomand sa incerci si turul orasului de la bordul mijlocului de transport in comun. Este o experienta extrem de placuta. 
Gata bagajele? Perfect! Rezervarile le-am facut eu deja pe www.aerotravel.ro!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu