Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 1 aprilie 2014

Primavara asta sunt si eu constructor

A fost odata ca niciodata doi oameni sarmani, care locuiau intr-un sat aproape de orasul Cluj-Napoca. Isi duceau traiul de pe o zi pe alta. Erau oameni harnici insa norocul nu daduse peste ei. Barbatul si-a luat intr-o zi undita de pescuit si a plecat sa aduca ceva de mancare pentru cina. Gandit, omul nostru nu a vazut ca ceva se prinsese in carligul sau, asta pana cand undita incepuse sa-l traga spre apa. Atunci barbatul isi ridica privirea pierduta si incepuse sa traga batul cu tot cu prada din carlig. Cand a reusit sa aduca captura la mal a constatat ca prinsese un peste care in bataia soarelui etala diferite culori.Era regina baltii. S-a uitat omul nostru la peste si vazand cat de mic era il desfacu din carlig ca sa-i dea drumul. Atunci regina baltii ii multumi barbatului pentru ca o eliberase si ii spusese ca are pentru el o surpriza.
  - Pentru ca ai fost darnic cu mine, voi fi si eu generoasa cu tine. Stiu ca stai intr-o casuta saracacioasa si mai stiu ca ai dori sa-i oferi sotiei tale un trai mai bun. Familia mea detine un site online de cumparaturi de unde poti sa-ti achizitionezi tot ce ai nevoie pentru ca sa locuiesti in casuta visurilor tale!
Barbatului nu-i veni sa creada ce aude. Ii multumi reginei baltii si pleca acasa, impreuna cu o tableta, pe care o primise cadou ca sa poate sa isi cumpere tot ce-i trebuie pentru casuta sa.
Ajuns acasa, barbatul ii povesti sotiei sale ce i s-a intamplat, apoi lua tableta si incerca sa afle cum poata sa comande online materialele de care avea nevoie. Nu-i veni sa creada cat de usor a reusit sa acceseze http://www.arabesqueonline.ro. In acel loc gasea tot ce avea nevoie pentru a-si renova casuta si pentru a transforma-o in ceva frumos si unic! Nici nu stia cu ce sa inceapa, ce sa comande! S-a gandit sa se orienteze spre amenajarea exterioara a casei. Orice material de constructie de care avea nevoie ii era chiar acolo la un click distanta. A gasit pe http://www.arabesqueonline.ro/acoperisuri_si_hidroizolatii.html tot ce avea nevoie pentru ca sa nu mai ii ploua prin acoperis si pentru ca peretii casei sale sa devina solizi si sa dispuna de cel mai bun tratament, astfel incat intemperiile vremii sa nu-i distruga. S-a decis asupra acestei tigle pentru acoperis:

http://www.arabesqueonline.ro/acoperisuri_si_hidroizolatii/acoperisuri/tigla_ceramica_accesorii__siceram_.html
S-a si gandit sa aleaga geamurile si scarile pentru mansarda. Era atat de simplu sa comande online! Chiar daca omul nostru nu avea experienta folosirii tabletei si a internetul, cumparaturile online pe www.arabesqueonline.ro erau o placere, chiar si pentru un incepator!
A ales apoi materiale pentru structura de aici: http://www.arabesqueonline.ro/Gips_carton_tavane_casetate

http://www.arabesqueonline.ro/gips_carton_tavane_casetate/sisteme_de_gips_carton/placi_gips.html
 Suruburi si dibluri, benzi de imbinare, adezivi si pasta pentru rosturi, tot ce avea nevoie le gasea in acelasi loc, pe www.arabesqueonline.ro. Nu-i venea sa creada cat de usor se poate comanda, si ca poate cumpara si retail. In plus, a primit si consiliere tehnica, pentru ca omul nostru nu se pricepea chiar la ...tot si la orice. Consilierul l-a asigurat ca transportul se face direct la lucrare, chiar a doua zi. Omul nostru se gandea cum va reusi sa aduca el toate materialele de constructii de care avea nevoie si cu ce. Grijile lui au disparut o data ce a patruns in lumea...constructiilor online! In plus, se intreba unde va depozita toate materialele de care avea nevoie pentru renovarea intregii case. A fost insa linistit de consilierul online, care l-a asigurat ca materialele se livreaza in fiecare etapa de lucru. 
Dupa ce a reusit sa finalizeze etapa de restaurare exterioara, omul nostru si-a imaginat cum va arata interiorul casei dupa ce va fi finalizata. Si-a ales parchetul,corpurile de iluminat, articolele sanitare, centrala termica si apoi urma sa fie sfatuit asupra instalatiei electrice si termice. A bifat pe lista de cumparaturi  feroneria si accesoriile pentru mobilier. Tot ce avea nevoie pentru a-si renova intreaga acasa a gasit pe www.arabesqueonline.ro! Era extrem de bucuros ca ii vor fi livrate acasa, pe fiecare etapa a lucrarilor si ca va trai intr-o casuta a visurilor sale!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu