Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 8 aprilie 2014

“Ochii care m-au sedus”

Primul contact vizual este extrem de important. De cate ori nu te-ai uitat insistent la o persoana pentru ca-ti placeau ochii sai? Poate pentru ca avea ochii verzi, albastri, caprui si o privire extrem de patrunzatoare. 
Poate ca i-ai citit fericirea sau tristetea in ochi. Ochii spun atat de multe despre o persoana. Privindu-o in ochi poti sa-i faci o mica analiza a starii sale de spirit, a personalitatii sale.
Atunci cand o persoana este fericita, pur si simplu ochii ii zambesc. Nu ma crezi? Inseamna ca inca nu ai vazut o persoana fericita. Cel mai bine e sa te uiti in ochii unui copil, atunci cand zambeste. Vei intelege ce-ti spun.
Poate ca uneori ti-ai dori sa privesti lumea prin intermediul unor perechi de lentile...albastre. Cata lume nu-si doreste sa aiba ochii albastri. Nu e vina ta ca nu-i ai din nastere, insa ii poti avea oricand cu ajutorul celor de la Lensa.ro. Ei iti pun la dispozitie o multitudine de lentile colorate. Arunca si tu o privire pe http://lensa.ro/lentile-contact-colorate. Poti sa asortezi culoarea ochilor cu rochia pe care ai imbracat-o. Lentilele colorate din gama 3 tones oferite de Lensa.ro sunt exact ceea ce cauti.

http://lensa.ro/lentile-contact-colorate/3-tones
Poate ca iti doresti azi sa privesti lumea prin intermediul unor ...lentile gri. Nici o problema le gasesti pe http://lensa.ro/lentile-contact-colorate/lentile-de-contact-gri. Arata cam asa.

http://lensa.ro/lentile-contact-colorate/lentile-de-contact-gri
De azi inainte poti privi lumea prin intermediul unor lentile...albastre, gri, rosii, violet, negre, albe, galbene. Intreaga lista o gasesti pe http://lensa.ro/lentile-contact-colorate
Ochii tai vor fi de acum inainte mai surprinzatori!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu