Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

luni, 14 aprilie 2014

“Cum imbin utilul cu placutul: biciclim spre birou si in timpul liber”

Sportul face parte din viata noastra. Miscarea inseamna viata. Corpul nostru are nevoie de sport. Si nu doar el, ci si creierul nostru. Atunci cand ne simtim bine fizic, acest lucru este transmis si psihicului nostru. Avem incredere in noi, suntem tot timpul zambareti si pozitivi. Cam asa se manifesta grija pentru corpul nostru. 
Stiu ca uneori timpul  nu e suficient ca sa poti sa le faci pe toate, insa cum ar fi sa faci sport in timp ce mergi spre birou? Stiu ca e mai comod doar sa te urci in masina, sa dai cheie si sa pleci. Dar, cum ar fi sa pedalezi, sa consumi calorii in timp ce mergi spre birou? Nu ai reusi doar sa dai mai usor kilogramele jos, ci  te-ai simti mai bine si psihic. Ai ajunge la serviciu plin de energie, gata sa muti muntii din loc. Nu stii ce bicicleta sa-ti cumperi, ca sa pui in practica ce am spus eu?
Chiar una de ...oras. Una, care sa se potriveasca nevoilor tale, care sa aiba si spatiu pentru depozitarea tabletei, dar si a sandwichului. Cum ar fi aceasta.

http://www.bikezone.ro/biciclete/ideal/citylife-ss-antracit-2011/
Am gasit-o pe http://www.bikezone.ro/biciclete/ideal/citylife-ss-antracit-2011/ si arata atat de bine, incat sunt convinsa ca primavara aceasta vei pedala in drum spre serviciu.  Pe http://www.bikezone.ro/biciclete/g-meniu-biciclete-biciclete-de-oras/ gasesti o multime de biciclete de oras, in functie de culoare, bugetul alocat, nevoile tale. Vei gasi o multime de biciclete la promotie.
Ei bine, daca iti faci griji ca nu vei avea unde sa-ti parchezi bicicleta, atunci cand in drum spre serviciu, te opresti sa-ti cumperi poate ceva de mancare sau de baut, e timpul sa-ti dau o veste buna. Cei de la bikezone.ro au pentru tine biciclete pliabile, cum ar fi aceasta.
http://www.bikezone.ro/biciclete/dahon/ikon-d3-alb-2014/
Ai o multime de variante de biciclete pliabile pe http://www.bikezone.ro/biciclete/g-meniu-biciclete-biciclete-pliabile/. Nu-i asa ca primavara e mai placuta pe bicicleta? Corpul si sufletul tau iti vor multumi pentru ca imbini utilul cu placutul si pentru ca fiecare zi o incepi...pedaland. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu