Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

joi, 3 aprilie 2014

“Cu doua sau mai multe roti prin parc”

Zambetul unui copil este unic. Atunci cand il privesti simti cum iti da viata, cum te transpune intr-o lume de basm, cea in care si tu esti un...copil! Bucuria cu care priveste un copil tot ce e in jurul sau, ne determina si pe noi ca adulti sa zambim, sa ne bucuram ca in vremurile in care si noi eram...copii. Atunci cand se incheie sezonul geros, arhivam hainele groase, saniile, schiurile si scoatem la atac adidasii, bicicletele, karturile, atv-urile, tricicletele, Cam tot ce avem in dotare, ca sa ne punem in...miscare. Cu mic si mare plecam cu totii la plimbare prin parcuri, unde se aud chiuituri de bucurie, unde pasarile isi etaleaza noile triluri.
Piticul tau a crescut fata de primavara trecuta, a inceput sa aiba alte activitati si probabil ca e pregatit sa incerce sportul pe...bicicleta, tricicleta, atv sau tot ce inseamna vehicul cu doua sau mai multe roti. Piata de profil e atat de variata, incat tu, ca si parinte nici nu stii ce sa alegi pentru plimbarea piticului tau. Hai sa facem cunostiinta cu cei de la BestKids.ro! Ei au pentru tine o sumedie de variante castigatoare pentru miscarea piticului si pentru bugetul tau. Probabil ca vei alege pentru inceput o tricicleta. Arunca o privire pe http://www.bestkids.ro/c-155-triciclete-si-trotinete.aspx si vei vedea cate variante ai. Vei gasi tricicleta potrivita atat pentru fetita ta, cat si pentru nazdravanul tau.


http://www.bestkids.ro/p-17568-tricicleta-3-in-1-elite-roz.aspx

Cat de usor va fi sa colindati aleile parcului, sa profitati din plin de vremea de primavara si sa va ascundeti de soare, atunci cand e prea insistent cu ochisorii piticului! In plus, daca piticul tau a obosit sa tot pedaleze, tu il poti ajuta sa se deplaseze, fara sa-ti pui problema cum vei reusi sa le transporti pe toate!
Cu siguranta ca piticul sau pitica ta e deja obisnuita cu mersul cu masina. A fost pasager al scaunului de copil de pe bancheta din spate, inca de cand s-a nascut. Acum a crescut isi doreste si el sau ea o masina in minitura.
Uite o varianta foarte buna!
http://www.bestkids.ro/p-7805-fulger-mcqueen.aspx
La bordul unei asemenea masini va zbura ca fulgerul pe aleile parcului! 
Pe http://www.bestkids.ro/c-158-vehicule-cu-pedale.aspx vei gasi multe alte vehicule cu pedale: de la tractorase, la atv-uri si kart-uri.

http://www.bestkids.ro/p-4682-tractor-cu-remorca-si-excavator.aspx  

http://www.bestkids.ro/p-11782-atv-cu-pedale-quad-pirate-bleu.aspx
http://www.bestkids.ro/p-5461-kart-berg-ferrari-fxx-racer.aspx

Toate il vor distra pe micutul tau! Joaca va deveni extrem de animata in parc.Se poate lua chiar la intrecere cu ceilalti copii, iar tu vei avea parte de un moment de respiro.
Daca piticul tau a trecut de etapa cu tricicleta, inseamna va fi incantat sa-i cumperi o bicicleta. Pe http://www.bestkids.ro/c-162-biciclete-si-accesorii.aspx  vei gasi o sumedie de variante castigatoare. Chiar si bicicleta cu roti ajutoare, mai ales daca piticul tau este la inceputul orelor de plimbat pe un vehicul cu doua roti.
Fiica ta va fi cu siguranta incantata de aceasta bicicleta. 

http://www.bestkids.ro/p-7656-bicicleta-charmmy-kitty-16.aspx
Si nu doar ea. Sigursi tu vei fi extrem de multumit ca ai ales o bicicleta  frumoasa, practica si la un pret bun! 
Cei de la BestKids.ro iti ofera atat de multe dispozitive pentru plimbarea copilului tau, incat iti vei dori ca primavara aceasta sa dureaza...12 luni! Plimbarile prin parc vor deveni o adevarata placere atat pentru tine, cat si pentru prichindelul tau!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu