Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 15 aprilie 2014

Sa inceapa marea click-uiala!

Cine nu si-ar dori sa ajunga cunoscut, faimos? Blogul meu poate sa devina in vazul tuturor celor care traiesc sau trec prin capitala, datorita celor de la Pole Society. Cine e Pole Society? Ce fac ei?
The Pole Society este prima aplicatie cu ajutorul careia iti poţi face reclama pe cele mai mari panouri outdoor din Bucuresti direct de pe telefonul mobil. A câştigat până acum două premii, la Mobile Marketing Awards şi la ZF Mobilio, iar acum încearcă să-l câştige şi pe al treilea. Acorda-le si tu un vot pe http://thesummit.co/kilimanjaro/nominees-alpha#entry-114, iar ei ma vor ajuta sa devin si eu cunoscuta. Si nu doar eu, ci si tu, cel care e activ pe acest blog, care are mereu ceva de spus, care critica sau cel care lauda. Impreuna putem sa devenim vizibili pe panourile publicitare din Bucuresti!
Evident ca poate te vei intreba, de ce sa acorzi un vot celor de la The Pole Society, ce ai tu de castigat. Cu siguranta ca vei fi mandru sa afli ca votul tau a inclinat balanta si ca poate pe viitor si blogul tau va aparea pe un panou publicitar din Bucuresti sau din tara. Votul tau poate aduce al treilea premiu celor de la The Pole Society. Datorita tie, poate blogul meu va deveni vizibil pe acele ecrane mari publicitare, acolo unde doar granzii au acces. 
Ganduriparcarte.blogspot.ro are mari sanse sa se bucure de notorietate si  sa se simta precum un actor pe scena Oscarului. Un click face cat 1000 de cuvinte! Un vot pentru The Pole Society inseamna sanse mari pentru aplicatia romaneasca sa se regaseasca in topul granzilor it. 
Zic sa dam o mana de ajutor, pentru ca daca putem sa facem un bine de ce sa nu-l facem? Nu ne costa nimic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu