Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

joi, 27 martie 2014

Haide la concertul Nicu Alifantis!

"Ce bine ca esti, ce minune ca sunt!" Iti sunt cunoscute aceste cuvinte? Poate ca le-ai fredonat de atat de multe ori, incat iti rasuna si acum in urechi. Nu e de mirare de ce sunt atat de vii aceste versuri si astazi pe buzele noastre. Din sunetul inimii tale si al mele am creat un mozaic care se aude de departe.
Se aude si la tine in oras ca vine Nicu Alifantis? E ceva real! Turneul de promovare al noului album "Mozaic" ajunge si in orasul tau. Cand? Unde? Pe 7 aprilie, de la ora 19:00 chiar la Turda, la Casa de Cultura. Uite aici! Daca ai pierdut concertul de anul trecut din decembrie de la Cluj, mai ai o sansa! Turda te asteapta cu bratele deschise sa canti dintr-un mozaic de cantece si versuri hiturile lui Nicu Alifantis. Ar fi bine sa te grabesti, daca vrei sa mai prinzi un loc in sala!
Cele mai noi piese de la albumul "Mozaic" lansat in mai 2013, vor fi deliciul celor care stiu ca nu e de mirare de ce Nicu Alifantis e aici si dupa...40 de ani de muzica. Vei putea asculta printre altele, piese de pe noul album precum, "Portret" , "Liniste-n cer", "Futurist", "Oratie" dar si "Chiriasul".
Pe 7 aprilie 2014, de la ora 19:00 va rasuna din toate colturile Casa de Cultura din Turda. Fii si tu alaturi de Nicu Alifantis si retraieste muzica ultimilor 40 de ani!Biletele se pot achiziționa de la agenția sălii de spectacol și de pe www.bilete.ro

http://alifantismozaic.ro/events/7-aprilie-2014-nicu-alifantis-mozaic-band-turda/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu