Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

luni, 24 martie 2014

Cris - Tim te face superstar!

Copiii, indiferent de varsta sunt minunati. Atunci cand sunt mici, inca in postura de bebelusi te bucuri, din postura de parinte, pentru orice gest, sunet al lor. Nu e de mirare, dupa ce cateva saptamani nu faceau altceva decat sa manance si sa doarma, fara sa schiteze prea multe gesturi.
Atunci cand prichindelul tau incepe sa creasca, el e gata sa exploreze lumea din jur. Ii place sa se auda strigand, povestind, ii place sa-si bage degetele de la picioare in gurita, ii place sa faca cunostiinta cu propriile manute, degete, cu obiectele din jur. Pentru parinti e o adevarata fascinatie sa-si admire prichindeii facand gesturi noi, scotand sunete nemaiauzite pana atunci.
Cand incepe sa faca primii pasi, cu siguranta ca din postura de parinte, esti in delir de fericire. La fel si cand spune pentru prima data "mama" sau "tata". Copiii nu sunt toti la fel, ar fi si pacat sa fie asa. In ochii parintilor, copiii sunt lumina zilei. Pentru parinti proprii copii sunt cei mai frumosi, cei mai inteligenti, cei mai ce! Cei mai multi asa sunt si in ochii altora persoane
De multe ori e nevoie de un bal, de un casting, pentru ca mandria de parinte sa iasa la iveala si sa se urce pe scala cea mai inalta a...bucuriei! Asa ca, e timpul, cu mic cu mare sa plecam la un casting tare! Cris -Tim cheama prichindeii de 8 ani sa se intreaca in ale...actoriei. :) Parinti e timpul sa va invatati copiii sa spuna cele mai frumoase poezii! Pentru ca la varsta de 8 ani, nu poti cere prea multe.
Unde e castingul? Cum il inscrii pe piticul tau si care sunt celelalte detalii? Arunca o privire aici: http://www.superstar.cristim.ro/
Piticul tau poate deveni un superstar, precum fetita din reclama extrem de cunoscuta la salam sasesc. Iti mai aduci aminte?

Cine stie, poate piticul tau poate sa fie urmatorul...SUPERSTAR! Cris -Tim te asteapta la casting! Copilul tau poate fi vedeta urmatorei reclame la...salam sasesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu