Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

luni, 10 martie 2014

Alege sa citesti cu stil si placere, prin intermediul unui eBook!

Atunci cand vreau sa ma relaxez, imi pornesc laptopul ca sa ruleze muzica mea preferata si aleg chiar si o carte. Una electronica. Imi place sa citesc, tot felul de carti de psihologie, de dezvoltare personala. Aveam o perioada cand foloseam ca si mijloc de deplasare, transportul in comun. Pe vremea aceea nu aveam smartphone, asa ca aveam mereu in geanta cate o carte. E drept ca de multe ori trebuia sa-mi iau o mica plasa cu mine, pentru ca uneori geanta era prea mica. Stiu, nu e tipici feminin, dar nu intotdeauna aveam chef sa port cu mine...jumatate din casa. :) Si asa ca, mereu aveam cate ceva de purtat in mana. Uneori chiar era extrem de incomod, mai ales ca nu intotdeauna ai loc pe scaun in troleu sau autobuz. Se intampla sa citesc in picioare. Era cam neplacut, mai ales ca cealalta mana trebuia sa o folosesc ca sa-mi mentin echilibru. De foarte multe ori renuntam sa mai citesc, pentru ca am patit de vreo 2 ori cand pur si simplu nu am reusit sa-mi mentin echilibrul doar cu o mana. ( se stie ca soferii de trolee din Cluj-Napoca conduc in stil...hardcore :) )
Mi-as fi dorit la momentul respectiv sa pot sa-mi procur cartea preferata direct de pe tableta, telefon sau si mai bine direct  pe un ebook reader. Ebookul reader e intr-adevar cel mai potrivit pentru a reusi sa parcurci capitolele din cartea pe care o citesti, mai ales ca are si ecranul potrivit pentru citit si bineinteles ca e mai simplu sa dai...filele cartii electronice. Ebookul este categoric cea mai buna solutie, atunci cand vrei sa iei cu tine povestile interesante, oriunde. 
Chiar ma gandeam zilele trecute, ca ar fi minunat sa-mi achizitonez acest Kindle

eBook Reader Kindle Wi-Fi (Negru)

L-am cautat pe net si l-am gasit aici. Am vazut ca sunt foarte multe promotii si reduceri la ebookuri.Poti sa vezi oferta pe MarketOnline.ro.


Poate te intrebi de ce as alege un ebook  si nu o carte traditionala. Aceeasi intrebare probabil ca mi-ar adresa-o si mama, care poate ca nu ar intelege rostul unei noi piese tehnologice la mine in casa. Pai e simplu. Nu-mi obosesc ochii atunci cand citesc mult, textul este mult mai clar si bineinteles ca il pot lua oriunde, fara sa fiu nevoita sa car ditamai cartea. Paginile ebookului nu se indoaie si nici nu se coloreaza o data cu trecerea timpului. In plus, economisesc si timp. Imi scot de pe magazinele online ebookurile direct pe cititorul de carti electronice.
Si inca ceva, nu raman fara cartile...imprumutate, asa cum se intampla acum cativa ani. :) Deci nu voi fi nevoita sa-mi cer cartea inapoi. In plus, pot face schimb de ebookuri mult mai usor cu prietenii mei , fara ca unul dintre noi sa renunte la citit. Ba mai mult, cred ca si cei mai nepasionati in ale cititului, vor alege sa rasfoiasca cu degetelul pe ecranul tactil, cele mai apreciate si mai in voga carti.
Va fi mult mai usor de ..transportat cartea mult dorita. O descarci, o pui pe ebook reader si poti pleca in vacanta, fara sa te gandesti ca nu mai ai sa mai pui nici macar o coala de hartie in ditamai geamantanul. Poti sa iei cu tine ebookul readerul in concedii, la piscina, la job, chiar la sala de gym. In timp ce faci vreo 2 flotari poti sa arunci o privire si pe ebookul tau. :)
Ba mai mult, poti sa-ti continui aventura, citind in timp ce-ti plimbi animalul de companie. Seara se poate incheia citind prichindelului tau povestioara preferata, fara sa te gandesti ca vor fosnai filele cartii. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu