Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

joi, 20 martie 2014

5 motive pentru familia ta de a recolta celule stem la nastere

Sa fii parinte este cel mai frumos din lume! E un sentiment atat de diferit fata de ce ai trait pana atunci, incat chiar te intrebi, de ce nu ai devenit parinte mai devreme. Insa toate la timpul lor! Toate se intampla cu un scop. Poate ca, pana atunci nu ai fost pregatit psihic sa devii parinte.
Atunci cand urmeaza sa devii mama si cand stii ca "ceva" creste in burtica ta, incepi sa te schimbi. Cum? Nu te mai gandesti la tine, te gandesti la omuletul care creste pe zi ce trece tot mai mult. Esti mult mai atenta la ce mananci, ce bei, te feresti mai mult de mediile in care sunt oameni bolnavi. Daca ai putea te-ai inchide intr-un bol de sticla, ca sa te asiguri ca nu nici un virus nu se atinge de tine, de miracolul din burtica ta.
E atat de fascinant sa simti prima miscare a puiutului tau in burtica! E ceva ce pana atunci nu ai mai trait, nu ai mai simtit. O data ce trec lunile te gandesti, astepti cu nerabdare sa-ti strangi puiutul in brate, sa-i simti respiratia, sa-i auzi glasul, sa-i urmaresti evolutia.
Si totusi, sunt copii care se nasc cu diferite bolie de sange. Sunt boli, care nu sunt depistate in timpul in care mama este insarcinata. Ca parinte ai face orice pentru ca puiul tau sa nu aiba de suferit.
Avem noroc ca medicina a evoluat si ca traim intr-o lume in care cam...totul e posibil. Se zice ca e bine sa fii preventiv si cred ca asa e cel mai indicat. Preventia inseamna si sa iei toate masurile pentru ca puiul tau sa fie sanatos sau sa apelezi la tehnica, care l-ar putea trata. 
Sunt extrem de multe cazuri in care vezi copilasi micuti, cu diferite boli necrutatoare. Sunt povesti reale, care te inspaimanta, care te determina sa te intrebi cu ce a gresit piticul, de s-a pricopsit cu un asemenea necaz. 
Cred ca e foarte bine ca inainte de a naste, mamele sa stie ca pot apela la metode moderne, prin care eventualele boli ale copiilor lor pot sa fie tratate. 
Recoltarea de celule stem din sangele placentar este o metoda revolutionara, la care poti apela. E o varianta pe care e bine sa o iei in considerare si despre care gasesti aici mai multe informatii: http://www.cordcenter.ro/recoltare-celule-stem. E ca si cum ti-ai lua umbrela cu tine, chiar daca afara e soare. Astfel ca, nu risti sa te prinda ploaia, daca dintr-o data frontul astmosferic isi schimba...traiectoria.
Am citit extrem de multe povesti de succes, prin care copiii carora practic viata i-a pus la incercare, au iesit invingatori din lupta cu boala. Pe http://www.cordcenter.ro/povesti-de-succes.html gasesti si tu povestile...miracol ale unor copii care viata a fost cam cruda cu ei.Si totusi, medicina i-a ajutat sa vada copilaria din postura de...pitic sanatos!
Atunci cand ai un copil sanatos nu realizezi cat de important e ca auzul, vazul si alte functii normale ale organismului sa functioneze la parametrii normali. Insa cand vezi copii care sunt privati de astfel de "normalitati" iti dai seama ca invevitabilul si neplacutul pot sa apara la orice pas. Tocmai de aceea e bine sa fii preventiv. Cu atat mai mult cu cat ai la indemna "uneltele" necesare. 
Sunt asbsolut convinsa ca tot mai multi parinti vor apela la aceasta tehnica revolutionara de colectare a celulelor stem, pentru a se asigura ca viitorul copiilor lor va fi unul...insorit si sanatos! De recoltarea celulelor stem din sangele placentar, transportul, procesarea si  depozitarea acestora nu trebuie sa-ti faci griji. Se ocupa personalul medical de la Cord Center. Tu trebuie doar sa anunti banca de recoltare a celulelor stem in momentul in care bebe-ul tau e pe drum. In multe cazuri recoltarea celulelor stem se realizeaza chiar de medicul care a asistat la nastere. Pe http://www.cordcenter.ro/ gasesti toate informatiile de care ai nevoie, pentru ca sa stii exact ce ai de facut, pentru ca sa intri in programul de recoltare de celulelor stem.
Intotdeauna sanatatea copiilor nostri va fi pe primul loc, indiferent de costul impus!
Acest articol a fost inscris in competitia Spring SuperBlog 2014.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu