Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

vineri, 15 noiembrie 2013

Bine sau prost imbracat?

Sa fii la moda nu inseamna sa fii si bine imbracat. E suficient sa te plimbi o zi prin mall ( ca acolo se strange "lumea buna" ), ca sa-ti dai seama cat de prost imbracati sunt multi din jurul tau. Nu e suficient sa asortezi o pereche de cizme la moda ( ca tot e sezonul ) cu o pereche de blugi si cu o bluza. Sa stii sa te imbraci bine, inseamna sa ai educatia bunului gust. Bun gust, inseamna in primul rand haine curate, calcate si imbinate intr-un cocktail perfect de culoare si forma.
Sunt multe tinute, articole vestimentare, care sunt la moda, dar care nu te avantajeaza pentru ca, poate esti mica de inaltime, nu ai forme frumos conturate, ai burtica sau pur si simplu nu se potrivesc caracterului si stilului tau.
E adevarat ca haina face pe om, dar tinuta ta completeaza imbinarea articolelor vestimentare, pe care le porti.
Am vazut multe d-re cu bluze sau rochii, care aratau de parca erau calcate in...picioare, atat de sifonate erau. Chiar ma intrebam: ele nu au auzit de produsele electrocasnice de la Bosch? Cei de la www.marketonline.ro au cele mai tari promotii la produsele  Bosch. Astfel ca vei reusi sa obtii o tinuta impecabila, cu ajutorul fierele si meselor de calcat performante.



Masa de calcat Bosch TDN1700P Sensixx'x DN17, Activa, Sistem de incalzire [Edition Rosso]


O haina e frumoasa, daca e curata si calcata. Cum ar fi ca sotul tau sa mearga cu pantalonii de la costum sifonati? Categoric ca s-ar simti jenat si l-ar pune in dificultate in cercul de oameni, unde si-ar face aparitia. In plus, ce impresie ar face el, daca merge la un interviu cu hainele necalcate? Din start, angajatorul si-ar face o parere proasta. Chiar si hainele necalcate spun multe despre tine: spun ca esti genul de persoana, care nu e in stare sa aiba grija de imaginea sa. Pai, daca nu reusesti sa ai grija ca imaginea ta sa fie impecabila, cum vei reusi sa ai grija ca imaginea firmei ? Este cu siguranta una dintre intrebarile pe care si le va pune angajatorul.
Bunica mea avea o vorba: atunci cand pleci de acasa trebuie sa iesi in lume cu haine curate, calcate, chiar daca acestea  au retusuri, de gen un petec, o cusatura. Important e sa fii curat. 
Atunci cand vezi pe strada un om cu haine murdare, necalcate, rupte ce impresie iti lasa? Ca sigur e un om al strazii sau ca sigur este un impostor. De multe ori aceasta impresie pe care ti-o lasa tinuta acelei persoane, este reala. Haina spune multe despre tine.
O tinuta impecabila, inseamna pentru mine, o tinuta casual: o pereche de pantaloni strech, o camasuta din in prinsa la mijloc cu o curea, o pereche de cizme cu toc si un palton 3/4. Fierul de calcat din editia Rosso de la Bosch si masa de calcat cu sistem de incalzire ar face impreuna cea mai buna echipa, pentru ca tinuta mea sa nu prezinte dungi in timpul calcarii. Sunt multe materiale, ale articolelor vestimentare, care necesita o mai mare atentie, in privinta temperaturii de calcare sau sunt unele materiale, care se calca mai greu. Ambele situtatii sunt floare la ureche pentru echipa perfecta de la Bosch: masa de calcat si fierul de calcat Edition Rosso.
Cu asemenea pereche de profesionisti tinuta ta va fi impecabila, iar tu vei putea zambi cu incredere!
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu