Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

luni, 28 octombrie 2013

Redescopera lumea dintr-un hibrid

Se spune ca masina este a doua dragoste pentru barbati. De multe ori femeile sunt trecute pe locul 2 in detrimentul automobilului personal, in clasamentul reprezentantilor sexului tare. Chiar si atunci cand vine vorba de masini, gusturile nu se discuta. De cate ori nu ai auzit intrebarea: dar ce ai vazut la acea masina? Pai ce a vazut si Dr House, in serialul cu pricina, la Totyota Auris Hibrid: consum redus de energie, prietenos cu mediul si usor de de condus. Chiar si House ar spune ca, atunci cand conduci o Toyota, "Plutesti, nu conduci". :) 
Traim intr-o lume in care resursele naturale sunt limitate, asa ca gasirea energiilor alternative e o cerinta obligatorie. Pe langa acest aspect, sa nu uitam de mediul incojunrator, de care trebuie sa avem grija. Poluarea auto se resfrange asupra noastra, mii de oameni murind din aceasta cauza. 
Cei de la Toyota stiu ca, daca vrem sa traim mai mult, trebuie sa avem grija si de mediu. Astfel a aparut si sistemul hibrid. Modele marelui gigant Toyota, ca si Auris Hibrid, Yaris Hibrid, Auris Touring Sports Hibrid, Prius dispun de 2 motoare: unul electric si unul termic. Si totusi de ce un hibrid si de ce Toyota?
E simplu: imi plac experientele placute. :) Cand vine vorba de Toyota intotdeauna experientele sunt placute, dovada sta locul 1, pe care-l detine gigantul auto la capitolul: cel mai mare constructor. Nu e de mirare de ce atat de multa lume prefera modelele marcii: sunt prietenoase cu mediul, sunt usor de condus, se muleaza pe gustul fiecaruia, indiferent de nationalitate, de greutate sau de sex. 
O masina trebuie sa fie usor de condus, sa se potriveasca cu nevoile fiecaruia, sa fie usor de intretinut, sa-ti placa sa o conduci, dar si sa fie "comoda" la drum lung sau in oras. Multe criterii de luat in seama, mai ales cand esti femeie si conduci in jungla urbana.Farurile dinamice de zi cu leduri montate si pe modelul Toyota Auris Touring Sports Hibrid alaturi de grila impunatoare, te determina sa intorci privirea cand o vezi ruland pe sosea. O data ce ai deschis portiera masinii esti intampinat de un scaun sportiv, care te ajuta cu siguranta sa te simti ca in fotoliu. Pur si simplu "te ia in brate", semn ca tu si masina sunteti compatibili si pregatiti de drum, cat mai lung. :)
 Atunci cand esti la volan, tu si masina, sunteti o echipa. Ea iti furnizeaza toate conditiile, de care ai nevoie, ca sa rulati impreuna spre locurile preferate, indiferent de calea aleasa. 
Muzica pe care o asculti in masina, precum si modalitatea prin care o accesezi, te pot ajuta sa te relaxezi in timpul condusului, te pot destinde. Noul Toyota Auris Touring Sports Hibrid dispune de un sistem multimedia, Touch & Go avansat, asa ca "sunetul ajunge din difuzoare pana in sange", cum ar spune baietii de la Suie Paparude. :) Datul cu spatele este mult mai facil si datorita faptului ca, sistemul Touch&Go este conectat la camera video pentru marsarier.Asa ca nu trebuie sa dai jos pasagerul din dreapta, ca sa-ti spuna cat mai poti da in spate, ca pe vremea cand conduceai Dacia parintilor. :) 
 Calitatea sunetului este extrem de important, lucru pe care cei de la Toyota, nu l-au ignorat. Accesul la butoane este extrem de accesibil, fie ca vorbim de aerul conditionat sau chiar de bricheta. 
In plus, bordul iluminat iti ofera posibilitatea sa vizualizezi toate informatiile de care ai nevoie:consum de carburant, kilometri parcursi, piesa ce ruleaza in acel moment in interiorul masinii.
Sa fii la volanul unui model hibrid de la Toyota e ca si cum ai pluti, nu ai conduce. :)
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu