Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 1 octombrie 2013

Frumoasa cu un scop precis!

Intotdeauna, atunci cand vrem sa achizitionam un produs, primul contact cu acesta este cel vizual. Ochii ne sunt " furati " de aspectul produsului. Ce facem atunci cand vrem sa ne achizitionam o masina? In primul rand apreciem masina vizual, ne uitam la forma masinii, la estetica, la aerodinamica. Prima impresie conteaza, chiar si atunci cand vine vorba de o masina :) De cate ori nu ai auzit expresia: ce faruri si jenti frumoase are, ce-mi place forma ei? Daca am schimba cuvintele, jenti si faruri, am putea crede ca e vorba despre o femeie :)
Ei bine, dupa ce am analizat masina, vizual, evident ca trecem la detaliile tehnice: cai putere, carburant, consum mediu, dotari, fiabilitate. De regula, cand ne cumparam o masina (asa ca orice produs electronic sau electrocasnic) cercetam putin pe internet, citim parerile celor care au deja acel tip de masina, poate chiar incercam sa aflam de la consilierii de service care sunt problemele tehnice ale marcii si modelului, pe care vrem sa-l cumparam.
Consumul de carburant este cu siguranta un criteriu extrem de important al vremurile noastre, avand in vedere pretul ridicat al unui litru de benzina sau motorina. Un alt criteriu, care ne determina sa ne indreptam atentia spre o anumita marca si model este si scopul pentru care ne achizitionam o masina: vrem o masina de oras, vrem o masina pentru drumuri lungi sau vrem sa imbinam cele 2 aspecte? Masina ideala este cea care ne ajuta sa ne strecuram usor in oras, dar este si cea care ne ofera siguranta si confort la drum lung. Exista oare masina ideala? Cu siguranta! Numele ei este Toyota Corolla si a aparut in viata noastra pentru a ne demonstra ca nu trebuie sa facem compromisuri, nici cand vine vorba de aspect, nici cand vine vorba de fiabilitate! Prima intalnire cu noua Toyota Corolla iti va infatisa o frumusete, ce te va privi in ochi cu faruri halogen led multireflector. Grila cromata fata iti va fura privirea si te va determina sa-ti doresti sa o conduci, fie ca e ceata, noapte sau zi. Inovatia este echivalenta cu Toyota Corolla! Farurile follow-me-home vin in sprijinul acestei afirmatii. Activate, farurile raman aprinse inca 30 de secunde dupa parcarea masinii asa ca, Toyota iti vegheaza drumul de acces catre intrarea in bloc sau casa.
Stim cu totii ca uneori parcarile din orase sunt atat de stramte, incat ne intrebam cum vom reusi sa ne parcam masina. Nici nu trebuie sa ne mai gandim la acest aspect! S-au gandit inginerii de la Toyota, care au montat pe noua Corolla senzori de parcare fata si spate, dar si sistemul simple intelligent parking assit. Asa ca doamnele nu vor trebui sa-si mai faca probleme la parcarea masinii: o data activat, sistemul de asistenta la parcare manevreaza automat masina in spatiul de parcare. Ce trebuie sa facem noi in acest caz? Doar sa controlam viteza.
Frumusetea  vine din interior, iar noua Toyota Corolla vine sa intareasca aceasta afirmatie! La interior noua Toyota Corolla dispune de un panou de instrumente de bord in culoarea piano black, un volan cu 3 spite imbracat in piele, cotiera de piele pe consola centrala si suporti pentru pahare in fata. Confortul la interior este asigurat de o climatizare automatica duo-zone.
Traim in era tehnologiei, aspect confirmat de noua Corolla de la Toyota, care dispune de sistem smart entry & push start, adica de pornire fara cheie. Asadar pornirea masinii cu ajutorul cheii clasice a fost inlocuita de cheia inteligenta. Sistemul inteligent de acces&pornire dispune de un transmitator ce permite descuierea usilor masinii doar  prin simpla actionare a manerului. Inchiderea usilor masinii se face pur si simplu prin apasarea unui buton. Nu degeaba Toyota Corolla este cea mai vanduta masina a tututor timpurilor! Inteligenta, tehnologia si frumusetea sunt imbinate intr-o proportie binedefinita!
Noua Toyota Corolla vine cu o serie de motorizari, pentru iubitorii de confort, viteza, siguranta si frumusete! Fie ca optezi pentru o motorizare pe benzina sau pe motorina, noul model Corolla vine cu o gama variata de motorizari in 6 trepe manuala,MultiMode 6 trepte. Multidrive S este transmisia care combina in acelasi timp rafinamentul unei cutii automate si caracteristicile de consum ale unei transmisii manuale. E ideala pentru cei care nu s-au putut hotara, daca isi doresc o masina cu transmia manuala sau automata.
Siguranta este unul dintre cele mai importante aspecte definitorii, atunci cand vine vorba de alegerea unei masini. Japonezii de la Toyota stiu ca siguranta este pe primul plan, asa ca noua Corolla dispune de sistem de control al stabilitatii VSC, adica de franare pe fiecare roata si de tractiune TRC, astfel incat masina sa-si mentina traiectoria pe carosabil. La capitolul siguranta, noua Corolla a japonezilor de la Toyota dispune de sistem de asistenta la pornirea in rampa, de 9 airbaguri si sistemele ABS&EBD, care ajuta la pastrarea directiei pe carosabil, in cazul franarii sub 100 de metri.
Asadar noua Toyota Corolla imbina rafinamentul japonez cu siguranta urbana!
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu